Merijntje Gijzenstraat 3C, 4906 EA Oosterhout

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in of neem contact op door te bellen naar 06-54631836 of een email te sturen naar: sietske@die-eet-compleet.nl. Voor het maken van een afspraak ben ik maandag tot en met donderdag bereikbaar van 9.00 tot 18.00 uur.

Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden, maak ik gebruik van de voicemail. Spreekt u in dat geval alstublieft uw naam en telefoonnummer in. Ik beluister meerdere keren per dag de ingesproken boodschappen. Mijn streven is om u op werkdagen dezelfde dag nog terug te bellen.

Identificatieplicht
Wanneer u in behandeling gaat bij Die-Eet-Compleet moet ik van u een wettelijk en geldig legitimatiebewijs (ID, paspoort of rijbewijs) inzien om de declaraties bij uw zorgverzekeraar te kunnen indienen. Vergeet deze niet mee te nemen naar het intakegesprek. Indien u van de huisarts een verwijsbrief heeft meegekregen dient u deze ook mee te nemen bij uw eerste bezoek.

Verhindering
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn voor uw afspraak, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te laten weten. U kunt zich ten alle tijden afmelden via 06-54631836 of sietske@die-eet-compleet.nl . Indien u de afspraak (ongeacht de reden) niet tijdig afzegt dan is dit uw eigen risico en wordt de gereserveerde tijd (met en maximum van 3/4 uur) in rekening gebracht.

Privacy
Met het invullen van het contactformulier gaat u akkoord met de Privacyverklaring van Die-Eet-Compleet.

Contactformulier

  • Alle velden met een * moeten ingevuld worden.
  • Persoonsgegevens

  • Uw adresgegevens

  • Uw vraag of opmerking

 

Verificatie (dient om spam te voorkomen)