Merijntje Gijzenstraat 3C, 4906 EA Oosterhout

Grip Op Koolhydraten

Grip op Koolhydraten (GOK) is een succesvol koolhydraatbeperkt voedingsprogramma ontwikkeld door diëtist Yvonne Lemmers. Het programma bestaat uit 2 fases: op gewicht komen (fase 1) en op gewicht blijven (fase 2). Tijdens fase 1 is dagelijks 1 koolhydraten-uur toegestaan, waarin je 50-100 gram koolhydraten(suikers) mag consumeren. De overige maaltijden en tussendoortjes zijn koolhydraatarm. Tijdens fase 2 is er ruimte voor meerdere koolhydraat-momenten, maar is het wel belangrijk om hierin een balans te houden.

Het basisboek Grip op koolhydraten – Opgewicht is een must om het programma goed te begrijpen en te volgen. Met eenvoudig te bereiden recepten, voorbeelddagmenu’s, lijsten met snelle gerechten én met de groene, oranje en rode lijst die de basis van het programma vormen. Daarnaast zijn Kookboek 1, Kookboek 2 en nieuwste boek Grip Op Koolhydraten (met vele recepten, voorbeelddagmenu’s en voorbeelden van koolhydraatuurtjes) uitgebracht.

Als enigste GOK-diëtist in Oosterhout en omgeving, kan ik u begeleiden met het Grip Op Koolhydraten dieet. Samen gaan we bekijken hoe we de GOK-richtlijnen kunnen inpassen in uw dagelijkse leven, zodat uw doelen worden bereikt en uw kwaliteit van leven wordt verbeterd!