Merijntje Gijzenstraat 3C, 4906 EA Oosterhout

Succesverhalen

Reacties op Zorgkaart Nederland over Die-Eet-Compleet:

“Sietske heeft mij erg goed geholpen. Ze hield veel rekening met mijn persoonlijke wensen mbt mijn dieet, en heeft erg goed advies kunnen geven. Mijn klachten zijn heel erg verminderd. Ik ben heel tevreden.”

“Sietske denkt graag met je mee. In plaats van aan te geven wat allemaal niet mag, worden alternatieven geboden om tot een zo goed mogelijk realistisch advies te komen. In zeer korte tijd merkte ik al een positief effect van het aangepaste voedingsadvies en had ik minder klachten. Ik ben zeer tevreden.”

“Sietske weet waar ze over praat Ze besprak iedere keer met mij hoe het was gegaan en ze had dan weer een duidelijk antwoord Als het een keer wat minder was kon ze je goed motiveren om de draad weer op te pakken.”

“Om af te vallen heeft de diëtist mij niet zozeer een dieet voorgeschreven, maar een voedingsadvies gegeven. Dat heeft ze gedaan na een grondige intake, waarin ze mijn eetgewoonten heeft geïnventariseerd. Op basis van haar advies ben ik anders gaan eten, waardoor ik me veel energieker voel en in korte tijd al enkele kilo’s gewicht ben kwijtgeraakt, zonder hongergevoel!”

“Deze diëtiste neemt echt de tijd voor jou! Ze luistert goed en schrijft aan de hand van jouw verhaal een passend dieet. Ze komt ook steeds met goede en handige tips”.

“Wij zijn erg goed behandeld en doorverwezen naar de juiste hulpverlener. Goede signalering en goed aangepakt!”


Reactie van een zorgverlener over Die-Eet-Compleet:

“Als Praktijkondersteuner huisarts – GGZ, werkzaam in de huisartsenpraktijk van cliënt A wil ik je graag complimenteren voor je alertheid bij de symptomen van het eetprobleem van cliënt A. Hierdoor zijn de cliënt en ouders snel bij mij terecht gekomen en hebben we de stap naar de juiste hulp kunnen zetten.”